Eros

Këshilla për të patur një komunikim intim, i cili garanton kënaqësi, epsh dhe magji zjarri

Kurrë mos e konsidero veten një ekpert në seks. Gjithnjë ke diçka për të mësuar, diçka për të përsosur, diçka ...
Read More

Zonat erogjene të trupit, sensoret e ndjeshëm të trupit nga ku mund të marrim energjinë e kënaqësive të parezistueshme

Dhe kur njëherë i përkushtoheni, e dashura juaj do të shkrihet nga kënaqësia! Shpina Përkëdheleni dhe putheni lehtë nga shpatulla ...
Read More

Seksi u përmirëson ndjenjën e mirëqenies së trupit dhe të mendjes tuaj

Ka  shumë materiale letrare, muzikore dhe shkencore  që bëjnë fjalë për “Shërimin Seksual”. Shumica e atyre që i kanë bërë ...
Read More

Çelësi i kënaqësisë në shtrat?! Këto 4 eksperienca do t’ju përmirësojnë marrëdhënien intime

Çiftet shpesh ndjejnë nevojën të ndryshojnë rutinën në jetën e tyre intime. Kjo është diçka pozitive pasi i mbanë ata ...
Read More

Kush jane 17 përfitimet befasuese shëndetësore të seksit

Seksi është diçka më shumë se çastet e shpejta të kënaqësisë, pasi të gjitha të dhënat shkencore tregojnë se marrëdhënia ...
Read More

OSHO: Seksi është pikënisja e energjisë së krijimit dhe mrekullimit. Njeriu e meriton të hyjë si “Zot” në tempullin hyjnor

Dashuria është brenda njeriut. Nëse largohen pengesat përmes vetëdijes, dashuria do të rrjedh pa pushim. Mirëpo, cilat janë ato pengesa ...
Read More

A ka gjë më të mirë se seksi, që përfundon me një orgazmë? Po, seksi me disa orgazma?!

Përpara se të përjetoni diçka të tillë, duhet të keni parasysh të paktën shtatë këshilla: -Shmangni presionin: sa më shumë ...
Read More

Pushteti si një afrodiziak dhe libidoja dominuese e njerëzve të pushtetshëm, të cilët; kanë çfarë duan, munden çfarë dëshirojnë

Nuk kanë munguar asnjeherë skandalet seksuale të njerëzve të pushtetshëm. Edhe pse ata kanë rrezikuar seriozisht karrierën e tyre, kjo ...
Read More

Kama Sutra, tradita indiane e komunikimit intim, katalogu i përsosjes së cilësisë së marrëdhënies seksuale, pozicionet e propozuara

Keni gjurmuar gjatë mes këshillave dhe rekomandimeve për seks të mirë, të shkëlqyer dhe të përkryer? Shumë nga këto vështirësi ...
Read More

Për seksin është gjithnjë koha e duhur, për mrekullimin e epshit, asnjëherë nuk duhen refuzuar loja dhe fantazitë

Funksionon gjithmonë. Sepse të jesh ti e para që i kërkon të bëni seks, ai nuk e përkthen kurrë me ...
Read More