Robert Wolf dhe Arthur Henley: “E drejta për të gënjyer”

“Një martesë e suksesshme është fryt sa i gënjeshtrës aq edhe i dashurisë. Edhe kur ata e plotësojnë mire njëri-tjetrin, partneret vazhdojnë janë dy njerëz të ndryshëm dhe emocionet e qëndrimet e tyre nuk mund të jenë gjithmonë të përbashkëta. Në qoftë se të dy janë plotësisht të çiltër mund të nxjerrin në shesh të vërteta fyese ose të padenja, të cilat do të shkatërronin drejtpeshimin e brishtë të dhënie-marries, kaq të rëndësishme mes dy bashkëshortëve. Gënjeshtra të dobishme, të njerzishme dhe të zgjuara mund t’i bëjnë të dy dhe që të mos lejojnë që të plagosin njëri-tjetrin. Të dish të gënjesh është me rëndësi për një martesë të mire”
Sipas tyre:
“Familja që gënjen sëbashku, ngelet e bashkuar”