Çfarë është në seks pozicioni 69 dhe magjia e shkëmbimit të kënaqësisë orale mes partnerëve?

Disa nga sekretet e një jete të pasur seksuale janë; lirshmëria, eksplorimi, përfshirja, çlirimi nga pengimet, aventura, shkujdesja, loja. Të gjithë këto shenja nuk janë vetëm një sinjalistikë e mirë e një ekskursioni në kopshtin e mrekullive të mishit, por edhe udhëzues i duhur i lirisë që duhet të përvetësojmë, për të patur një jetë të pasur seksuale, për të marrë deri në kokrrën e fundit nga pema magjike e epshit. Nuk duhet të druhemi të provojmë. Përvojat e të tjerëve janë një hartë që duhet ta kemi gjithnjë me vete. Të ndahemi një herë e përgjithmonë nga ajo skllavëri, e cila jo vetëm ka varfëruar jetën tonë intime, por edhe e ka vrarë atë çdo ditë nga pak. Provoni dhe… nuk do të keni më nevojë të pyesni njeri dhe të tregoni kujt çfarë i kishit privuar për një kohë kaq të gjatë vetes. Një nga këto magji seksi është pozicioni 69, vendosja e tillë e partnerëve, ku secili të luaj me organin e partnerit.

Ne të gjithë e dimë se pse këtë pozitë e ka marrë emrin e 69. Ndonjëherë çifteve u  sjell kënaqësi te madhe, por nganjëherë duhet praktikë për të arritur përsosmërinë.

Avantazhi i 69 është që të dy partnerët kënaqen ne te njejten kohe, por qe kjo te kalon edhe me mire duhet tu përkushtoni me shume vëmendje disa gjerave te vogla. Mungesa e kësaj pozite  është se disa nga  partnerët  vënë kënaqësinë e tyre të parën, dhe të harrojmë se ajo eshte seks oral, në të cilën të dy palët duhet të jenë të kënaqur.

Për të futur një veprim më të fortë në kryerjen e seksit oral të bëni  gjithçkaje qe ju vjen ne mendje mos u mendoni dy here, por më tepër bëhuni me shume krijues. Shumë bura nuk mund t’i rezistojnë kësaj poze erotike. Profesionistët rekomandojnë burri  i parë duhet të filloje për të kënaqur partneren , dhe më vonë ajo te bashkohet ne pozitën. Profesionistë të rekomandojë në këtë pozicion një grua të jetë nën burrin e saj – në këtë mënyrë ajo do ta kete shumë më e lehtë për ta kënaqur burrin. Në këtë rast, burrat kanë qasje të drejtpërdrejtë në klitoris femra, dhe për këtë arsye  edhe burrat do ta kene me te lehte qe ta kenaqin partneren.

Përdorimin e gojës në këtë pozicion për gratë është e vështirë dhe për kete shkak është e preferueshme per ta përdorur dorën për stimulim. Është e rëndësishme të jetë vend i bukur. Nëse keni nevojë për më shumë jastëkë të përdorni per pjesët të caktuara të trupit.

Fleksibilitetin e trupit është gjithashtu i rëndësishëm.  Fleksibiliteti është e rëndësishme për pozën 69 ne qoftese doni qe ta hutoni partnerin tuaj apo partneren.