Shkencëtarët dhe physiognomists konsiderojnë se buzët janë një nga tiparet më të rëndësishme të karakterit

Shkencëtarët dhe physiognomists (ekspertë në gjykimin e personalitetit) konsiderojnë se buzët janë një nga tiparet më të rëndësishme që ju duhet t’i kushtoni kujdes kur është fjala për të përcaktuar karakterin e një personi.

Buzët shprehin mendimet tona verbale dhe duk qenë kështu zbulojmë diçka nga karakteri ynë dhe veçoritë psikologjike. Prandaj, kushtojini vëmendje kësaj teorie që lidhet me personalitetin bazuar në formën e buzëve.

1.Buzët e mëdha dhe të fryra. Njerëzit që kanë buzët me këtë formë janë bërë thjesht për tu kujdesur për të tjerët. Ata kanë një instinkt të lindur dhe të fortë nëne dhe një dëshirë për të mbrojtur të tjerët. Në çdo situatë stresuese, ata mendojnë së pari për të tjerët dhe vetëm më vonë për veten e tyre. Njerëzit me këtë formë buzësh zakonisht janë prindërit më të mirë.

2.Buzët e sipërme janë më të mëdha se ato të poshtmet. Një person që ka buzë të tilla është thjesht një mbretëreshë dramash. Ata janë emocionalë, karizmatikë, duan jetën dhe tërheqin vëmendjen gjatë gjithë kohës. Ata thjesht duan të jenë qendra e vëmendjes

3.Buzët e poshtme janë më të mëdha se ato të poshtmet. Njerëzit me buzë të tilla e dinë se çfarë do të thotë të përjestosh kënaqësi. Ju duhet një jetese energjike, miq të rinj, vende të reja për tu vizituar dhe përshtypje të reja. Ata janë kuriozë, të shoqërueshëm dhe të hapur ndaj çdo gjëje të re

4.Buzët me matje të barabartë. Ata kanë një qasje të ekuilibruar dhe të përbashkët për zgjidhjen e problemeve dhe kryerjen e detyrave. Forca e tyre qëndron në aftësinë për të dëgjuar të tjerët. Ata kritikojnë me lehtësi dhe i trajtojnë opinionet e të tjerëve me respekt. Nuk bëjnë çmendurira

5.Buzët e holla. Njerëzit me buzë të holla shpesh janë të vetmuar. Ata janë gjithashtu të vetëmjaftueshëm dhe mund të përballen me çdo lloj problemi. Nëse keni buzë të holla, atëherë jeni një nga ata që nuk kanë nevojë të shoqërohen nga dikush në një muze apo edhe kur shkoni në pushime në ishuj të largët. Megjithatë, pavarësisht nga dashuria e tyre për vetminë, ata i vlerësojnë njerëzit e tjerë për veprimet e tyre

6.Buza e sipërme me hark të mprehtë. Këta lloje njerëzish janë 100 përqind krijues në çdo gjë që u prek dora. Shpesh ata përfundojnë si artistë dhe muzikantë të talentuar. Ata kanë një kujtesë të shkëlqyer kur bëhet fjalë për të kujtuar fytyrat dhe emrat, mbajnë kontakte me të gjithë ata i njohin dhe ata janë gjithmonë të vetëdijshëm për atë që po ndodh

7.Buza e sipërme me hark të rrumbullakosur. Nëse keni buzë të tilla, ndoshta jeni të dhembshur, të ndjeshëm dhe të mirë. Ju mund të shqetësoheni thellësisht prej çdo fatkeqësie dhe gjithmonë gjeni kohë për të ndihmuar të tjerët. Bota rreth jush është të kujdeseni për të tjerët dhe njerëz si ju e bëjën botën më të bukur.

8.Buzë të vogla të fryra. Njerëzit me buzë të tilla zakonisht janë flirtues dhe jo shumë pozitivë. Përparësia juaj kryesore është rehatia personale. Nëse këta lloj njerëzish nuk kujdesen për veten atëherë askush nuk kujdeset më për ta. Kur i takoni për herë të parë, këta njerëz shpesh duken egoistë, por ky nuk është rasti. Ata janë miq të mëshirshëm dhe të devotshëm, lloj i njerëzve që do të vijnë në ndihmë të të tjerëve në një moment të caktuar, jo gjithmonë.

9.Një buzë e sipërme pa hark fare. Këta njerëz janë njerëzit më përgjegjës dhe të besueshëm në planet. Motoja e tyre është: Bëjeni diçka edhe nëse ajo dhemb. Ata nuk e dinë kuptimin e fjalës e pamundur. Çdo gjë do të bëhet pikërisht në kohë. Të dashurit dhe miqtë e juaj e dinë se mund tu besoni atyre në çdo situatë.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/fun/buzet-nuk-jane-me-vetem-per-te-puthur-shkenca-zberthen-personalitetin-qe-pasqyrojne-587473/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright