Spektakël dhe frikë nga balena 14 metra e gjate që peshon 30 ton

Ata pikërisht atë po presin, Ai është pas jush dhe ata nuk e shohin në këtë hedhje spektakolare. Kureshtja e tyre është larg “gjahut” të preferuar të tyre, i cili thyhet ku ky përbindësh deti përplas trupin e tij 30-tonësh në sipërfaqen e ujit. Eshtë e gjatë më shumë se 14 metra dhe peshon 30 ton. Disa herë me e madhe se anija që e përgjon atë por që nuk shfaq interes, apo të jetë agresiv. Balena e stërmadhe është i prirur të dhurojë spektakël, të cilin e përcjellin këto fotografi. Kjo është një nga pesë balena kurrizo që kanë habitanin e tyre ujor Jug-Perëndim të detit irlandez të Coast.